Ano, první sloka je asi nejhezčí, ale celé dílko má náboj a mě oslovilo...ST
19.02.2011 16:26:00 | Sladkalu
Dobrá. Říkáš kratičká? Heh=) to je dlouhý až dost. Ale jinak, pěkné. Možná mi tam trochu chybí jedna věc-nějak, jak máš na každé dvojverší jednu větu to působí trošku kostrbatě a nesouvisle. Nicméně rozhodně tě nechci odrazovat. Piš dál.
24.09.2007 22:18:00 | Já Esther Ruth