Anotace: *Lásce
*
Když
~~~
Ukojíš mojí touhu
zabiješ mojí tmu
vymažeš krutosti
pochyb a omylů
doplníš list o svit
mého srdce
rozkládáš touhy bezbřehé.
Poskládám střípky svojí duše
z nich láska tvá
mě obejme.
Pak otevře se pro mě celá
té lásky plná podstata.
Nic není prázdné když
ze střípků něha
mě ve svém celku
přijímá.
*
Když střípky něhy láska sbírá,
v celek je skládá Tvoje víra...
Objímám Zlatíčko (*)
23.04.2023 22:56:49 | Emily Říhová
Ty střípky plné něhy
a spolu v jeden obraz
otevře se mnoho
kde láska je i víra.
Děkujii TI moc Miluško a OBEJMUTÍ ti posílám*
Krásný páteční den i víkend TI přeji. :)* (*)
28.04.2023 08:45:10 | jenommarie
Velmi krásné čtení Majko,
když píšeš "Když."
Ať se Ti daří.
20.03.2023 00:23:14 | Fialový metal
Chvíli jsem váhala, zda ji sem vložit.
Je to pro mě citlivé.
Ale mám i tyto básně ráda,
tak proč..i tyto sem nevložit.
Děkuji za TVÉ vnímání
Vašku a ať máš dnes pohodový a pěkný den. :)
20.03.2023 11:26:35 | jenommarie