Když studí vítr
rozpustím si vlasy
zlaté kruhy v uších
do krajek dnes jdu asi
pudrová splývá s mojí kůží
obepnutá v nádechu
co tušíš?
...je jaro...hraje se krajkovaná...;-)ale chce to ohřívadlo...zima se ještě nevzdává.
20.03.2023 17:18:16 | Marten