Být knihou
Anotace: Barevnost života 2O23
Psali jsme si
a řekli věci,
co v řádcích nejsou
a já byla knihou.
Listovali jsme první kapitolu
a oba spolu.
To bylo dávno
i jako film se natáčelo
s režií snů i milování.
Pak do dlaní přišlo nekonečno.
Já miluji pohádky
a Ty abstraktní krásno.
Jezme růžové ráno.
Přečteno 171x
Tipy 17
Poslední tipující: Amiradi, Fialový metal, Ondra, CULIKATÁ, Frr, Psavec, Marten, kozorožka, Stanislav32
Komentáře (4)
Komentujících (3)