Smích se lepí na paty
jak žvýkačky od Wriglyho
a zvukové sonáty
se šíří vpravo, vlevo
a úsměv bezbřehý
se bělostí chvástá
že bez lásky a bez něhy
se nejlíp na cizí účet chlastá.
Tak tato je zajímavá:)
Však každému, co jeho jest.
Někdo lásku, jiný lest.
Za faleš, si dává řád.
Má úsměv bílý, je lásky kat.
Jeho věc:))
Pěkné dny TI přeji.
22.03.2023 11:36:22 | jenommarie