Vískání
Prstem obtáhnu kontury,
tvé tváře na mém klíně.
Všednosti dnes mě minuly,
teď čas k nám se lísá líně.
Obraz zas maluji z vůní,
tvého těla na to plátno.
Jak stíny v noci novoluní,
ikony kreslí nad posvátno.
Mlčky vyprávím příběhy,
ve snech tajných zažité.
Touhou pak spojuji břehy,
v záři srdcí zalité.
Přečteno 160x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, jenommarie, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)