Anotace: ...
tolik toužím
po tvém dotyku
po tvé blízkosti
v tvém náručí se schovat
tvými prsty
nechat se obdivovat
pod tvým pohledem nedýchat
jen do ucha ti vzdychat
a prosit tě
ať to neskončí
tolik toužím po tvé paži
kolem boků
jen spolknout poslední sloku
náhlého rozloučení
toužím po tvé tělesnosti
po tvém úsměvu
a rozhodnosti
po všem,
co zůstalo nevyřčené
že neviděla jsem tě naposledy?
prosím, že ne?
Pokud i on má
ve snech tvojí tvář
a ve dnech do mysli mu vcházíš.
Pak může se, věř mi ještě stát.
Že setkání se splní.
Přeji TI *
23.03.2023 09:55:55 | jenommarie