Návratná
Hodiny splývají,
dny se mi ztrácí,
mně jen to jediné
stále se vrací.
Vracím se k tobě,
neplaš mé snění.
Cos ve mně nechal,
nechci víc měnit.
Nezměním sebe,
kým bych pak byla?
Chtít popřít lásku,
pro niž jsem žila.
Žiju i nyní,
v srdci ji chráním.
Zůstal si skutečným,
ne pouhým zdáním.
Hodiny splývají,
dny se dál ztrácí,…
Vděčná jsem vzpomínce,
když mi tě vrací.
Srdce si vzpomínky stále chrání,
umřít lásce navždy brání...
Opatruj se, Dreamy (*)
26.03.2023 23:34:11 | Emily Říhová
Je pravdivá. Vždy jsme vyděšeny tím, že se něco podobného může stát.
V nejtěžších chvílích nám největší bolest způsobují vzpomínky na dobu plnou štěstí.
26.03.2023 11:27:38 | blues
Dreamy, mám pocit že my si občas mluvíme z duše.. ST
24.03.2023 17:42:49 | Lioness
Těším se Lio, až se ty naše duše budou společně i radovat...
Díky a hezký víkend:)
24.03.2023 18:34:15 | Dreamy