Anotace: Změna je život. Některé změny by si člověk klidně odpustil. (02/2018)
Sbírka: Trocha Rozchodové Poezie
V sevření
Místo milostného objetí
sevřený žaludek
pěst která tluče do zdi
tluče a puká srdeční sval
a já si tu sedím
zdánlivě klidný
a říkám další větu
která ti ubližuje
tady
tady jsem slušný člověk
a tady
tady už jsem svině