Sen
zvuky kroků vržou na schodišti do nebe
co je slunce bez měsíce
to jsem já bez tebe
ztracen v zoufalém snění
ukřižován v lehkém bdění
s myšlenkou na tebe
ztrácím sám sebe
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, mkinka, Kan, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)