Tvář
slzami smáčená
na srdci bodání
mučena touhami
kráčím však kupředu
s páskou přes ústa
mlčím do ticha
tys mě zradil
láska nám unikla
Kdo zradí... později se svědomím se vadí.
27.03.2023 16:46:04 | šerý
Nebo ne ;-)
27.03.2023 21:36:31 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?