Něha
Anotace: Barevnost života 2023
Chodí po špičkách
ten úsměv lidský.
Maluje zázraky
a nemá převleky.
Je světlem v tunelu.
To něco, co dává představu.
Naše vnitřní slunce.
Krystalem bdí
a prochází i zdí.
Krájím úžas paprsků.
Miláčku, visím Ti na vlásku.
Den rýsuje se v pozlátku
a krajky budí pohádku.
Přečteno 239x
Tipy 22
Poslední tipující: Koala, CULIKATÁ, Emily Říhová, Kan, Stanislav32, Psavec, jenommarie, Fialový metal, Ondra, kozorožka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)