Anotace: Srdce je centrem lásky ... nebo snad ne? (02/2018)
Sbírka: Trocha Rozchodové Poezie
Bušení
Bušilo zpívalo
křičelo vesele
kvetlo a hřálo
teď jen tepe
buch buch
buch
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?