Všechno nejlepší - synovi -22
Anotace: Barevnost života 2023
Tady ho máte, maminko.
Je krásné miminko.
Porodník.
Jé bude také Péťa jako já.
To jsme dva.
Černé vlásky
i úsměv z pohádky.
On je takový malinký.
Už pije, říká sestra.
A také přibral, maminko.
Spěje klidně.
Únavou padá písmenko.
Mami, jeřáb
a díváme se spolu
v květenství semaforu.
Déšť padá do řádků.
Miluji Tě od vlásků.
Až jednou uteče zas čas.
Tvá máma tu bude stát,
co bude žít.
Napořád.
Přečteno 175x
Tipy 24
Poslední tipující: Fialový metal, Kan, kozorožka, Petbab, Sonador, Marten, paradoxy, Stanislav32, šerý, Psavec, ...
Komentáře (14)
Komentujících (7)