Dneska mě vzbudilo voňavé ráno,
když mě Tvé koláče zvali ke snídani,
nechal jsem v pelíšku ještě rozestláno,
abychom s láskou ho důstojně přivítali...
Ke sladkým koláčům chystám dva šálky kávy,
pak dlouze Tě obejmu, jako bych navždy chtěl v té chvíli stát,
po těle Ti putuje můj dotek tak hravý
a cítím jak bytí mé se touží Ti odevzdat...
V nadheře dýcháme posvátnou chvíli,
kdy v jedno jsme vpleteni v okamžik přítomný,
kdy srdce zpívají a v jedno se skryly
a duše provoní náš srub jenom "my"...
Jojo, to je láska :)
01.04.2023 23:46:49 | Narra
pěkná a taková ranní probuzení jsou skvělá .)
01.04.2023 10:37:48 | Constantine