Správci

Správci

Jako dvě duše zjizvené,

touláme se životy,

všemi věky vesmíru znavené,

jako dvě prastaré entity.

 

Velmi důkladně střeží správci osudu

naše cesty životní,

aby zůstaly oddělené 

a my se cítili nicotní,

jeden bez druhého.

 

Důmyslně hlídají dvě linie,

které se nesmějí protnout.

Vždyť je to jejich práce.

A my musíme proplout

všemi věky světa,

zcela odděleně.

 

Vždyť je to jejich práce!

Ale co kdyby..?

Stát se může vše.

A každý dělá chyby!

Autor Dívka ze Středozemě, 01.04.2023
Přečteno 132x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, annanymsová, šerý, Psavec, Stanislav32, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně něco výborného o delší době.)

01.04.2023 18:57:21 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí