Anotace: Vášnivá, emotivní. Nesmělý, zdrženlivý.
2023
Hněv neumím živit, vyvřelé magma rychle tuhne
a nitro zůstává klidné, odevzdané.
Neumím zlost pod zrak dlouhodobě přikládat,
snad jen na okamžik, pak plameny vyhasnou;
jíním se obalí, jako mé rysy zjihnou
a pod domnělým dotekem kapek zasyčí.
Jsem ohýnkem, jiskřičkou, ty mořem;
jsem Sluncem vedle tvého deště,
v teplých tónech tančím, zato tvá barva je modrá,
ačkoliv spalující žár v tvé duši sálá.
Neumím se odpoutat, vychází to ze mně...
Láska k tobě je jako voda, ta barva tvých očí,
vyvěrá z niterného pramene,
zdroje vnitřní radosti k životu potřebné,
mnohem hlouběji, než má duše sídlí.
Svůj směr, své místo, sny, život
i svou podstatu teprve poznávám.
Připravená jsem, brány otvírám, ale hloupě nečekám,
neboť cestu ke mně nalézt musíš sám.
Nádherné, úžasné, pravdivé a Milování+Láska = jsem Tvůj :D
Milá Dámo z Kavárny, měj se náramně a pokračuj v tom i nadále :* ;)
07.04.2023 15:02:07 | Ondra
From Her to Eternity.
03.04.2023 11:13:39 | MonoGame