Anotace: proč jenom nemůžou přijít problémy jeden po druhém...zásadně chodí spolu ruku v ruce a mě dohánějí k šílenství
Díky... já jen... víš, myslím, že to jsi hlavně Ty, kdo potřebuje a zaslouží si expresní zásilku pomoci a lásky... ;-)
26.03.2007 20:53:00 | Levandule
Oprav si ve 3. řádku od spoda - ulítla Ti čárka ;-)
Povedla se Ti, Petruško. Tyhle hry bych nehrála, ale jinak si hrej... budeš věčný dítě ;-))
26.03.2007 20:22:00 | Levandule
isisleo: neříkej nic..jak jsi na tom? přidáš se do klubu?:))) zatím je to bez členských příspěvků...neváhej..:)
26.03.2007 19:14:00 | Favi
Sluni.. právě dělám domácí úkol do slohu (básničku na téma Jaro Léto Podzim Zima, večer ji nejspíš dám sem...)
dneska mi to tady na literu připomíná léto... :) to je teprve jaro. básníci.. nedovedu si představit.. jak budete láskou blouzniv v opravdovém létu..(jestli nějaké bude)
Louka, les halí se v pozlátku,
Soulož tří měsíců láká hřích,
Kouzelný čas nahých střevíců
a dívčí z blízka křičí smích
(Žijeme s hvězdami pohádku)
26.03.2007 16:48:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
... jo tak u mě je to stejný ... jeden za druhým jsou horší a horší ...
26.03.2007 16:47:00 | Marcella