Klíč k tvé duši
Anotace: Neumím to jinak říci, čas je největší cennost co máme.
Tvůj dech je tichý a nehnutý
jako ranní mlha,
sluneční světlo s patrnou průsvitností,
dotýká se tebe, žárlím ...
Vítr časného jara do vlasů ti vane,
cítím tvou lásku, nevím co se stane.
Pokaždé, když zavřu oči a nechávám sebou
prostoupit měkké tóny tvého hlasu,
závidím noci, větru i dešti, nemáme mnoho času.
Podvečerní fantazie si hraje
s mou duši i chtíčem,
chci tě celou otevřít,tajným klíčem.
Přečteno 279x
Tipy 13
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Dreamy, Fialový metal, šerý, Sonador, Psavec, Frr, mkinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)