Svatební oznámení
Největší láska
byla ta z mládí
tehdy jsme byli
jen kamarádi.
Pořád se míjeli
kolem to jiskřilo,
aniž jsme věděli
k tomu to patřilo.
Já hledala tehdy
hezkého kluka,
aby byl sexy
měl hodného ducha.
Štěstí jsem měla
kluků hodně kolem,
však každý měl jen něco
já jim dala sbohem.
Pak se to stalo
jiskřička vzplála
v moment jsem věděla
toho mám ráda.
Byl to on
slušný, hodný,
normální, vtipný
já ubírala benefity.
Stal se z nás
nerozlučný pár.
Nerozdělilo nás,
ani kroků pár.
Nakonec byla svatba,
spolužáci navlékli prsteny,
a co bylo na tom oznámení…
něco mezi vlasem, mrazem a májemi?
Vše od Shakespeara už pravda není,
asi už došlo k převážení.
Vzpomínky tu mohou pomoci,
ještě vše máme my v moci.
Sníh Ti na vlasy už padl dávno.
Snad si nevzpomínáš už ani to …ANO
a cos mi vše slíbil,
asi ani ne ten verš…
Upřímné, ráda jsem četla.
04.04.2023 15:06:27 | Marry31
Děkuji moc, i za vaši upřímnost .
Na profilu máte krásné motto. Také poslouchám své srdce a vím že existuje jedna síla, která splní všechna přání.
04.04.2023 16:02:01 | Marťas9