Anotace: ***
srdce lapené ptáče pod košilí
zornice rozšířené touhou
snaží se udržet tep v rytmu blues
nezadýchat se
však nejde skrýt chvění
ten cit nejde opustit
jak nedopalek odhozený
myslíš, pomalu dohoří si sám
však srdce co jednou, jedinkrát setkalo se
s osudem svým
neutuchá...
Á hrudní košíček má motýly, co třískaj křídly o žebroví...neutuchaj?..kdoví :-)
05.04.2023 20:56:26 | básněnka
Kdo v lásce nezažil chvění nepoznal hloubku. Ach můj holoubku, ustel mě pírkem. Přitulím se... popelavě neutuchám.
Rád si k tobě chodím a s myšlenkou se vodím*
05.04.2023 00:43:42 | šerý