Anotace: Tisíkrát v dlani zmačkej včera, to, abych lásko nebrečela, že už Tě nemám u sebe. Tisíckrát v dlani zmačkej včera, to, abych lásko nebrečela, že jsme daleko od sebe.
Krásná anotace k pěkné básni, ale u Tebe jsem už četla... pěknější :)
26.03.2007 17:09:00 | Zamilovaná do nezamilované doby