Lásko
Lásko lákavá
po lýtkách lísám se
a líbám laskavé líce.
Leháš mi k levanduli
jsem uvoněn tebou
tak laškuji loutnou strun
ty luzně se mnou posloucháš lesňáčky
v lilové lahody lesku.
To z křídel létá k nám
ladění co line slazenost
tím vším nemožným
to hravě melodicky vyplétám.
Srny předtím klopýtly hlasy
juž lampióny z lun
zazářily v nadesnách srdcí
dotýkám se líbezná
k tvým dlaním zásněhů
kde upadne ti list lipový
na vlásku zkadeřeného citu.
Slunéčko línej
jejím touhám
láska se mi neodvrací
a honí si povzdech mrakům sezdání
bližší blízkost tvá
to rtěnka rtu už zmítá
červánky zabředlé v dolinách.
Přečteno 172x
Tipy 12
Poslední tipující: paradoxy, kozorožka, mkinka, šerý, Psavec, Fialový metal, Stanislav32
Komentáře (7)
Komentujících (5)