Vlahé jaro otce straší,
hormony se dcerám plaší,
hledají si chlapce k sobě,
občas z toho vznikne robě.
Převládají mocné pudy,
ať je pracháč nebo chudý,
vždycky láska v tomhle čase,
neptá se tě po souhlase.
Zavzpomínej na své mládí,
nech je, ať se vydovádí,
zbytečné je hromování,
panenství to neubrání.
Je to tak! Co svět světem stojí, jaro nová robátka plodí:) Celá příroda to tak má, a my nejsme jiní.
06.04.2023 20:50:19 | paradoxy