Anotace: ***
V dotecích něhy skrýt sílu létavic
s myšlenkou rozdat se v polibcích letmých
nečekat na nic,
den až se setmí
skryje snad troufalost rtů ?
plností květů rozevřít náruč
a držet
silně i křehce zároveň
rozervat šat dnů vší konvenčnosti
na křídlech racků se rozletět
v běh dát se víc
až do věčnosti...