Anotace: Probuď mě, až sníh z hor začne jemně tát, a jižní vítr loukou začne vát, nastav budík, ať svěží můžu s jitrem vstát, bezvládný ležím na zemi, bez tebe mám chuť to vzdát...
Probuď mě
Až sníh z hor začne jemně tát
A jižní vítr loukou začne vát
Nastav budík, ať svěží můžu s jitrem vstát
Bezvládný ležím na zemi
Bez Tebe mám chuť to vzdát
Probuď mě
Na márách spím, já se neměl vůbec rád
Teď s Tebou o krásu jara se nechci dál víc okrádat
Dobře je mi, i když mi málo rozumíš
Mluvím cizí řeči, úskalí světa mi jediná vysvětlíš
Učím se rychle, jsem zvláštní ale pilný žák
Pálí mé dlaně, když na ně padá v Máji sníh
Všechno kolem má svůj jas a příliš rychlý spád
Tak nevím proč už dřív jsem tě neměl takhle rád
Tak nevím proč už dřív jsem tě neměl takhle rád
(Hanuš Šparlinek, 6.4 2023)