Anotace: …
vše zdálo se prázdné
jako hrob onoho rána
do nového dne
probuď se Jeruzaléme
hledáme vlastní tvář
otisk skal
z něhož prýští věčný pramen
napovrch vyvěrá nikdo tvář neskryje
modlitbo Getsemane
tady se jen tiše ukloním... a poděkuju*
08.04.2023 12:17:59 | Sonador
"... z něhož pryští věčný pramen / napovrch vyvěrá nikdo tvář neskryje." Napříč věků i jiným světům.* To je, myslím, hluboká myšlenka*
07.04.2023 22:21:06 | šerý
Veliká noc a zázraky...
07.04.2023 20:26:32 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?