Stýská se mi...
Anotace: Pro toho nejbajecnejsiho clovicka na svete... Broucku miluju te... a brzy se mi vrat :-*
Sedím tu s hlavou sklopenou,
mám duši láskou zraněnou.
Chtěla bych být u tebe,
pak vzlítli by jsme do nebe
a už by nebylo bolu,
protože by jsme byli spolu...
821
Komentáře (0)