Lásko neplakej
Anotace: Barevnost života 2023
Tvé hnědé oči pěly píseň dobroty
i odhrnul se písek vnitřní samoty.
Do ucha tiché pohlazení,
jak vánek přišlo z nenadání.
Tak lásko, uzři slunce bez hesel.
Boj s minulostí je zlý sen.
Jsem Tvůj anděl bez křídel.
Za mlhovinou,
kde nikdo nedohlédne.
Tam čekám něžně i přívětivě.
Přečteno 220x
Tipy 19
Poslední tipující: Frr, Protos1182, Stanislav32, Sonador, Fialový metal, Lexi, paradoxy, Ondra, LauraX, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)