Vzpomínky jako kapky deště
Anotace: beznadějná prázdnota ve mne bez tebe
vzpomínky jako kapky deště,
dálka nás sblíží víc,
chceš li vůbec ještě.
Šepot srdce ti napoví,
kam vydat se máš,
prchám na daleké ostrovy,
najdeš i to, co nehledáš.
Cesta do fantazie lásky,
jak z útesů nad mořem,
co víc chtít, než hladit tvé vlásky,
a být ti blíž, s černým ořem.
Jsem jako dítě měsíce Bohů,
jsi všechno a všechno jsi,
miluji, jak jen teď mohu.
Přečteno 202x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Marťas9, Emily Říhová, Frr, šerý, Psavec, kozorožka, Lexi, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)