výborně*
a připomnělo mi to Rúmího:
"V jatkách lásky, jsou zabíjeni jen ti nejlepší, žádní ze slabých nebo pokřivených. Neutíkejte pryč od tohoto způsobu umírání. Kdokoli, kdo nebyl zabit láskou je mrtvým masem."
12.04.2023 08:47:34 | Sonador