Zdali
Rád tě mám
blížím se
ty neoděná tančíš
ve svých šatokrás
a já blázínek taky
v převeliké krajině zasnění.
Proč tak pozdě večer
sis umanula mne
asi ten verš klopýtl stehny
a my rozdvojili vrátka
tak blankytem opřená
o naše propojené hvězdy nyvé
ze srdce ryzí ukované lásky.
Přepadávám k tvému prsénku
jenž krvácí mou plachou duší
a ta růží vzkvétavě toká
po kapkách obnažených štěstí
se to již uplétá věnečkem tvým.
Zadýchávám se pylem
a co bude dál
zda li třpyt přespí
a rozžhavý den
explozí dalších chvění.
Zdali tě miluji jinotajně
zdali v dáli orel doplachtí
a to s námi se svět zátočí
po hrudi zpopelavé shoří k nám ideál.
Zdali se tak vyplní
asi mi to neprozradí
ani ten anděl démonů
z polibků zánovních.
Přečteno 169x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Rbb, šerý, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)