Tak aby si to věděla
Jsi paprsek co mraky krájí,
když úsměvem mě napájíš.
Oči dvě hvězdy které znamenají,
že srdce moje zachráníš.
Budu číst v nebi v znameních,
jak oplácet ti radosti.
Hřát tebe srdcem plamenným,
vždy v tvojí lásko blízkosti.
Podej mi dlaň svou na cestu,
v té chvíli duše v jednu splynou.
Být bez tebe už nesnesu,
Tvůj smích je mojí hymnou.
Přečteno 205x
Tipy 4
Poslední tipující: kozorožka, Psavec, Sonador, Marten
Komentáře (0)