nemám co bych ztratila
peníze nebo šaty
bez všeho se obejdu
i bez mýho táty
nechci abys mě opustil
budu smutná a sama
jako ta tráva v lednu pod sněhem
jak rozlitá káva
nechci sama žít
jako řeka bez vody
bez všeho se obejdu
bez tebe
však ne
jsi moje láska
moje ano i ne
Sakra ten kluk má ale kliku.
14.04.2023 21:50:27 | Šimon Šrám