Prší
Zmokla jsem
a Ty jsi mě přitiskl jemně.
Plakala jsem
a Ty jsi mi zpíval písně.
Sny zapsala jsem do knihy,
ať písmenka promluví
a dá slunce do mých rtů.
Lásko z něžných příběhů.
Čekám na něhu.
V hvězdném přístavu.
Řekni kam a já se rozběhnu.
V naději procitnu.
Miláčku osudových dnů.
14.04. 2023
Přečteno 182x
Tipy 22
Poslední tipující: Dejvis, Jan Kacíř, Marťas9, jondys, Fialový metal, jort1, Kan, Frr, Helen Mum, Stanislav32, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)