Sentimentální
Anotace: Stavíš se, nebo si už zapomněl?
Stav se někdy
Zavzpomínat
Na postelové hrátky
Bez ozstychu
Pomilovat
A pak se vrátit zpátky
Do života beze mě
Bez možnosti nás
Stav se někdy
Zavzpomínat
Na co nezbyl čas
Stav se někdy
Zavzpomínat
Na zatáčku v lese
Na dívku vnitřně zlomenou
Jak pod tebou se třese
Stav se někdy
Zavzpomínat
Jaké by to bylo
Kdyby možná
Z lásky školní
Mezi námi zbylo
Něco víc než
Poblouznění
Zpustošených duší
Stav se někdy
Zavzpomínat
Jestli mi to sluší
Stav se někdy
Zavzpomínat
Říct sbohem
Jedem dál
Stav se někdy
Rozloučit
s tím žes mě
Miloval
Přečteno 147x
Tipy 15
Poslední tipující: V.N.Losinský, šerý, Psavec, Marry31, Lexi, CULIKATÁ, Marťas9, Fialový metal, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)