S L A D K O B O L N Á
Chceš vědět
jak chutnám?
Pamatuješ si ještě,
když ochutnal
si mě poprvé?
Chtěla bych
ještě jednou
naposled
vpíjet se
do tebe
A být
bez sebe
touhou
bez zábran
zakřičet
S L A S T Í
Pocítit
znovu
když někdo
touží
jen a pouze
Po mě
Přečteno 160x
Tipy 12
Poslední tipující: zde.neck, Fialový metal, Psavec, šerý, Jan Kacíř, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)