Tvůj úsměv je mámivý
Tvé oči nádherné
Ale že bych tě oslovil
Jsou šance mizivé
Však tvá nepřehlédnutelná vůně
Jenž v mysli mi utkvěla
Zabořila se do mé hlavy
Jako bys ji tam bez klíče pustila
Nemohu přestat myslet
Teď není ta chvíle na to se stydět
Měl bych se teď rychle rozmyslet
Zda-li tě oslovit a znovu vidět
Říci těch pár slov
Já odvahu jsem nenašel
Je to jen další z katastrof
Co do do života jsem si přinášel
Tohle si já dělám celý život
Však k tomu nemám pádný důvod
Měl bych se snad samoty bát ?
Hodit to za hlavu, zhasnout a spát
Moc hezké!
21.04.2023 19:59:23 | Katka1238
..promiň-mrzí mne, že v textu takových kvalit máš hrubku jako kráva /a to prosím věru nejsem žádnej puritán/... Tvůj úsměv je mámivÝ*** st*
18.04.2023 16:13:22 | Frr
Omlouvám se, toho jsem si vůbec nevšiml a jsem rád že jsi na to upozornil. Abych řekl pravdu jakožto dyslektik mi dělá gramatika dost problém
18.04.2023 16:21:46 | Tanuki
Vítej v klubu (do do;)
Počkej, až se ti k té dyslexii přidá ještě nespavost, to bude tvorby ;)
19.04.2023 05:20:50 | Malá mořská víla