Nechtěla
Zjeví se,
ztratí se,
milá a přející…
Byla,
ač nebyla
cizí a smějící…
Ztratila,
vrátila,
nechtěla přiznat se,
kreslila,
nechtěla,
neznámé obrazce.
Slzami,
vzala mi,
jen chvíle v tichosti,
nesměla,
nechtěla,
však dala blbosti.
Přečteno 152x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Frr, Psavec, Stanislav32, Jan Kacíř, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)