Miluji zvuk deště
ať radostně proudí
ať tancuje ještě
ať se kapky kroutí
Ať láskyplně pohladí
Katuščinu hlavu
ta úsměvem navnadí
přitiskne se k trupu
Pod křídlo se schovala
před deštíčkem mokrým
smyslně se protáhla
nevěřím svým očím
A tak na ni rychle skočím
...
..
.
Na oplátku za hezký komentář, přidávám taky. Moc hezky napsané :)
06.08.2023 01:45:53 | Annie Tauer Jackson
Nojo, to je milé pohlazení... Deštěm :)
24.04.2023 10:03:25 | Narra