Němota
Anotace: Moc citu, ale nějak to chtělo ven...
Chtěla bych ti jednou říct,
V opilosti, za střízliva,
Že jsem schopna býti živa,
Pouze z tvé přítomnosti.
Čtyři slova pouhopouhá,
Těch závazků nesou mnoho,
Avšak jsou odrazem toho,
Co a jak tam uvnitř cítím.
Čtyři slova, velký blok,
Němá jako v řece ryba,
Jednou snad nebude chyba,
Až najdu odvahu
A řeknu
,,Jsi láska mého života.''
Přečteno 150x
Tipy 13
Poslední tipující: Alala, Iris, Roser, Fialový metal, Psavec, Marten, Fractura cordis aperta, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)