Probuzení doteky
Každému bych přál,
mít po ránu dámské objetí,
ten pocit který hřeje,
pocit který nemá obětí.
Každému bych přál,
cítit dotek v probuzení,
když přichází co je,
a odchází to co není.
Každému bych přál,
tu náruč pravě upřímnou,
kdy opouští tě sny,
a halíš tělo peřinou.
Přeji si to vzbuzení,
vnímat hřejivé doteky,
kdy nic víc než ráno není,
kdy tě halím do deky.
Přečteno 192x
Tipy 11
Poslední tipující: Maze, Psavec, Koala, šerý, Marťas9, Fany, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)