Jsem zvíře, které za mnou slídí,
ten člověk ve mně nejsem já...
A hrůzu mívám už jen z lidí,
smrt je má milá - vítaná.
V noci svá stehna rozevírá,
milostí, chtíčem posedlá.
Otázka je to... Nebo víra,
kdo z nás si koho osedlá.
to ses mi úplně trefil do vkusu...skvěle
27.04.2023 21:05:43 | stormeater
smrt je ženská vykutálená-veškerá případná tázání jsou jen zbrkle pod koberec našich stínů zakutálená... ST*
27.04.2023 17:09:39 | Frr