žijeme v paralelním světě
kde každý má svá pravidla
co jsi chtěl jednou předat dětem
jak starý chleba okorá
nemáme to vůbec lehký
chceme si říct všechno teď
a tak každý z nás hned je třetí
lásky pryč než řekneš pět
píšeme si na všechny sítě
v kontaktu všude a nikde
žijem vůbec na tom světě?
nebo jenom v lidské bídě?