Anotace: Jen málo kdo uchopí tě tvoji opravdovost, podstatu, rození a vzlet.
Jsi od věků
bez tebe života není.
Jsi kolébkou, matkou, těšitelkou bolů.
Jen ten, kdo poddá se
bez výhrad ztratí život svůj
v tobě padá dolů,
svůj život znovunalézá.
Ke svobodě, křídla dáváš býtí.
Jen ten, kdo podléhá
odevzdá se tvé náruči
pochopí podstatu lásky.
Neboť stejné jste
a v každém okamžiku jiné
proměnlivé
vášnivé něžné
kruté i konejšivé.
Vodo má
máš rozpuštěné vlasy...
Vodo má
ty mojí láskou jsi .
Mám rád vodu.
Mám rád potoky, řeky, rybníky, jezera, moře, oceány, vodovody... :)
02.05.2023 19:10:03 | Koala
Ach, bystřinko. Kde se v tobě šum lesa vzal, kdo zpívat tě naučil? Můj život leží opodál, v mrtvou větévku se vzdal. A tolik let... jen skomíral.
Krásná modlitba.* Teď jen před vodou pokleknout!
30.04.2023 22:46:48 | šerý
Voda je něco jiného než za co ji lidé pokládají .)
30.04.2023 22:31:42 | Constantine