Chci prožívat stále ty chvíle snění
kdy jsi tu pro mne a můj dech se pojí s tvým
jako ty vteřiny po probuzení
nevím, že tvé teplo nežhne, zmizel tvůj stín
pro chvíli nevědomosti, já stále dýchám
a tvůj obraz do mých očí je vryt
poté náhle zmizíš, když povlak spánku svlékám
den je bolest a já v něm musím žít