ztratil ses jak káva
vylitá do dřezu
ponesu si
tíhu těch dní navěky
zbyla po tobě
jen pěna na vaně
a cigaretový dým
spím či sním
tebe vidím
tvoje rty a kouzlo vzpomínek
tvůj obrys ve stínech
ruiny našeho světa
poslední věta
Podařené, prožité a emočně citové.
01.05.2023 16:20:57 | mkinka
Děkuju mkinko
01.05.2023 16:31:58 | Sára Černá
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?