V jasných barvách jara
Září celý svět
Louka, les i zahrada
Oděly se v květ
Ve všech barvách lásky
Kvete první máj
Jen na malou chvíli
Svět se změnil v ráj
Větrosnubný smrk
Se smrkem se miluje
Když lesem tichý vánek
Lehce zaduje
Třešňovým sadem
Drobné včely poletují
Láskou svojí třešeň s třešní
V lásce spojují
Pestrý motýl, zdá se
Něžnou láskou hoří
Když do jarních květů
Sosáček svůj noří
V měsíci lásky
Láskou jsou okouzleni
Ti kdo myslí srdcem
Muži i ženy
Miluji lásku
Mám ji v sobě
Dávám ji všem
Nejvíc však Tobě