Moc krásné a snové a bohužel ten konec - to je takové typické pro sny - není to, často bohužel, realita...
Měj se kouzelně, Jituško :) a moc děkuji.
03.05.2023 13:47:25 | Ondra
No bezva báseňka Mkinko.* Jen zůstal dluh, že po snivém milovaní s trávou, tě bříško neorousala rosa.
03.05.2023 12:28:35 | šerý