Řekl bych, že skvělý námět, ale dalo se z toho vytěžit o dost víc. Zbytečně roztahaný, líbilo by se mi to kratší údernější. Tady vlastně při té délce nic nového řečeno potom už není...
04.05.2023 17:04:09 | Koala
Celkem moc se tam opakuje jeden a ten samý námět, který je jasný hned od začátku. Celkem to postrádá nějakou gradaci a vývoj. Osobně to na mě působí psané jak zrovna slova napadla. Škoda. A propacovanějším zpracováním by námět nebyl špatný. Neuškodila by třebas nějaká metaforka...
04.05.2023 11:49:53 | Miro Sparkus
Dle tvé fotografie bych si troufla říct, že by to mohla být i tvá - velmi hezká- vlastní zkušenost :-)
04.05.2023 10:52:52 | Lůca